Categorieën

Exendo supplementen / Eupharinus - 60 caps

Eupharinus - 60 caps

Eupharinus - 60 caps
Eupharinus - 60 caps
0 Review | Review toevoegen
Nieuw recept met lavendel extract. Lavendel draagt bij tot een optimale ontspanning en instandhouding van een goede slaap

Verzendkosten

€ 6,75

€ 50,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Samenstelling
Eupharinus® bevat per 1 vegetarische capsule van 600 mg:
Ingrediënten Gewicht *RI %
Lavendel (10/1 extract) 200 mg -  
Magnolia officinalis (extract 5% honkiol + 3% magnolol 198 mg -  
GABA (natuurlijk 98% extract geproduceerd door de Lactobacillus hilgardii bacterie) 200 mg -  
Vitamine B6 (pyridoxaal 5-fosfaat, P5P) 3 mg 150%
(2,05 mg netto vitamine B6)
 
*RI: Referentie Inname      
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (36 g netto totaalgewicht, 600 mg/capsule). Capsule: microkristallijne cellulose.
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Eupharinus® is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Werking
Wetgeving
Lavendel draagt bij tot een optimale ontspanning en instandhouding van een goede slaap.
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Eupharinus® uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: maximaal 2 x 1 capsules of 1 à 2 capsules een half uur voor het slapen gaan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia en alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies