Categorieën

Exendo supplementen / Glutathion liposomaal – 60 caps

Glutathion liposomaal – 60 caps

Glutathion liposomaal – 60 caps
Glutathion liposomaal – 60 caps
0 Review | Review toevoegen
  Samenstelling Glutathion liposomaal  bevat per capsule: Ingrediënten Gewicht...

Verzendkosten

€ 6,75

€ 34,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

 

Samenstelling
Glutathion liposomaal bevat per capsule:
Ingrediënten Gewicht
Glutathion (gereduceerd) * 100 mg
Zonnebloem lecithine * 80 mg
Kurkuma extract (Curcuma longa) * 40 mg
* Liposomaal voedingssupplement met glutathion, zonnebloem lecithine en kurkuma extract.    
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof – die is overgenomen uit de farmaceutische industrie – verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (24 g netto totaalgewicht, 400 mg/capsule). Capsule: microkristallijne cellulose.
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda’s, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Glutathion liposomaal is een samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Wetgeving Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Glutathion liposomaal uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: aanbevolen dagdosering: 2 capsules innemen op lege maag, tenminste 10 minuten voor het eten. De maximale dagdosering is 10 capsules. De maximale dagdosering niet overschrijven. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Contra-indicaties

Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (vanwege het gebruik van kurkuma) of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies