Categorieën

DNA testen / Relatie test / Grootouder DNA test

Grootouder DNA test

Grootouder DNA test
Grootouder DNA test
0 Review | Review toevoegen
Bij deze test wordt er bepaald of er een deel van het DNA van het kind overeenkomt met dat van de grootouders.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 195,00
€ 175,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Grootouder DNA test


Bij deze test wordt er bepaald of er een deel van het DNA van het kind overeenkomt met dat van de grootouders.

Dit type van de DNA-test wordt meestal uitgevoerd als de vermeende vader niet beschikbaar is voor het testen van het vaderschap en het kind in de ouderlijke grootouders graag de bevestiging ziet dat het kind gerelateerd is aan hen. Ook kan een Grootouder-test gebruikt worden bij een bevestiging of ontkenning van een familieverband in het geval van een erfenis.
Of voor de bevestiging of ontkenning in het geval van een adoptie waarbij een adoptiekind zijn biologische familieleden wil terugvinden, of omgekeerd wanneer een familielid een adoptie kind wil identificeren.
 

Hoe werkt een grootouderstest?

Alle kinderen erven hun DNA van hun biologische ouders. Daarom kunnen we de DNA-profielen van een kind vergelijken met zijn of haar vermeende vaderlijke grootouders om te bepalen of het kind DNA van hen heeft geërfd - vermoedelijk via de vermeende vader.

De grootouders DNA-tests vereist de deelname van een kind en beide vermeende ouderlijke grootouders (dwz de grootouders over de vermeende vaders kant).  Indien mogelijk, raden we aan de moeder van het kind ook een DNA-monster af te nemen. Haar deelname versnelt het testproces; een moederloos grootouderstest  duurt langer en vereist meer analyse dan een test met die van de moeder.

U ontvangt na ontvangst van de betaling van ons een testset waarmee u de DNA monsters kunt nemen. Het is belangrijk dat u de monsters zorgvuldig neemt en er voor zorgt dat de monsters niet vervuild raken met ander DNA. Iedere testkit is voorzien van een uniek serie nummer. Binnen in het pakket bevindt zich een contract. Dat contract regelt de strikte vertrouwelijkheid tussen u en het uitvoerend laboratorium. Tevens wordt via dat contract door u aangegeven dat geen persoonlijke rechten van de betrokkenen zijn aangetast en dat de testen in worden gezonden met de uitdrukkelijke toestemming van de betrokken partijen.
De test wordt uitgevoerd door een gerenomeerd laboratorium. In het pakket zit een gefrankeerde envelop die u kunt gebruiken om het op te sturen.
De test wordt uitgevoerd op 25 loci, dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders die de test uitvoeren op 16 loci. Hoe meer loci's gestest, hoe betrouwbaarder het resultaat is.
 

Geteste partijen
1 kind, 2 vermeende ouderlijke grootouders, en 1 moeder (indien beschikbaar)


Resultaat:
6 werkdagen (met moeder) , 9 werkdagen (zonder moeder) (allen na ontvangst monster)

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.