Categorieën

DNA testen / Relatie test / Half broer-zus DNA test

Half broer-zus DNA test

Half broer-zus DNA test
Half broer-zus DNA test
0 Review | Review toevoegen
Een halfbroer-zus DNA test kan worden uitgevoerd wanneer twee of meer personen denken dat zij misschien een gezamenlijke biologische ouder hebben.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 185,00
€ 160,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Half broer-zus DNA relatie test.

Broer-zus relatie testen vereisen complexe DNA-analyses.  Om deze reden raden wij de  moeder (s) van de vermeende broers en zussen te participeren in de tet procedure.  De moeder (s) deelname helpt ons om haar bijdrage aan de DNA-profielen van de kinderen te bepalen, zodat een duidelijker beeld ontstaat over de vraag of de vermeende broers en zussen "overige DNA" afkomstig kan zijn van dezelfde biologische vader.

In tegenstelling tot een vaderschapstest kunnen de resultaten van een half broer-zus relatietest niet altijd uitsluitsel geven. Bij deze test naar gezamenlijke ouders bepaalt ons DNA-laboratorium het genetisch profiel van de onderzochte personen. Op basis van het erfelijk genetisch materiaal van de onderzochte personen bepalen we een broer-zus verwantschapsindexcijfer.

Om de uitslag eenvoudig te kunnen interpreteren worden alle resultaten tevens in percentages weergegeven

  • De waarschijnlijkheid van een half broer en/of zus relatie
  • De verdeling van de waarschijnlijkheden tussen een volle en half broer en/of zus relatie

Hoe werkt een half broer-zus relatie DNA test?

U ontvangt na ontvangst van de betaling van ons een testset waarmee u de DNA monsters kunt nemen. Het is belangrijk dat u de monsters zorgvuldig neemt en er voor zorgt dat de monsters niet vervuild raken met ander DNA. Iedere testkit is voorzien van een uniek serie nummer. Binnen in het pakket bevindt zich een contract. Dat contract regelt de strikte vertrouwelijkheid tussen u en het uitvoerend laboratorium. Tevens wordt via dat contract door u aangegeven dat geen persoonlijke rechten van de betrokkenen zijn aangetast en dat de testen in worden gezonden met de uitdrukkelijke toestemming van de betrokken partijen.
De test wordt uitgevoerd door een gerenomeerd laboratorium. In het pakket zit een gefrankeerde envelop die u kunt gebruiken om het op te sturen.

De testresultaten zijn beschikbaar voor privé en persoonlijke doeleinden, maar een rechsteldige test is ook mogelijk. U dient wel zelf te zorgen voor een (huis) arts of advocaat voor het nemen van de monsters..

Standaard wordt de test bij ons uitgevoerd op 25 Loci, dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders die de  test op 16 loci test aanbieden.. 
 

Let op:

Als u vermoedt dat er verschillende biologische vaders in het spel zijn, die nauw aan elkaar verwant kunnen zijn (bv broers), dient u ook een vaderschapstest uit te voeren (dus met medewerking van de vader) om een vals postief resultaat te voorkomen.
Hoewel het niet vaak voorkomt, kan er uit de test ook een resultaat komen waarbij een half broer/zus relatie bevestigt noch ontkent kan worden. In dat geval raden we aan om de test uit te voeren op 45 ipv standaard 25 loci, zodat daarmee de betrouwbaarheid van het resultaat toeneemt.

Geteste partijen


2 vermeende broers en zussen en bij voorkeur één of twee moeders. Extra broers- of zussen kunnen ook getest worden (wel tegen meerkosten).


Resultaat:
Binnen 2 werkdagen na ontvangst monster

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.