Categorieën

Exendo supplementen / Hericium Erinaceus Optimum (Pruikzwam) – 60 caps

Hericium Erinaceus Optimum (Pruikzwam) – 60 caps

Hericium Erinaceus Optimum (Pruikzwam) – 60 caps
Hericium Erinaceus Optimum (Pruikzwam) – 60 caps
0 Review | Review toevoegen
Toepassing van Exendo Epigenomics Hericium Erinaceus Optimum: Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar Heric

Verzendkosten

€ 6,75

€ 38,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Samenstelling
Hericium erinaceus Optimum bevat per 2 vegetarische capsules (dagdosering)
Ingrediënt Gewicht Extract
Hericium erinaceus Optimum (Pruikzwam) 1.200 mg Extract 20/1 - 50% polysaccharides 1,200 mg extract komt overeen met 24 gram gedroogde Hericium erinaceus ( = 48 capsules van 500 mg)  
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten en capsules.

Aantal capsules 60 capsules (36 g netto totaal gewicht, 600 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Hericium erinaceus Optimum is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Gebruik 

Aanbevolen dagdosering: 2 capsules innemen met een glas water. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot  4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Contra-indicaties Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies