Categorieën

LDN / LDN siroop suikervrij 1 mg/ml - 60 ml

LDN siroop suikervrij 1 mg/ml - 60 ml

LDN siroop suikervrij 1 mg/ml - 60 ml
LDN siroop suikervrij 1 mg/ml - 60 ml
LDN siroop suikervrij 1 mg/ml - 60 ml
0 Review | Review toevoegen
Dit is een alternatief voor de druppels, maar dan met een betere smaak. Met de bijgeleverde 1 ml spuitje is nauwkeurig opbouwen al vanaf 0,1 mg mogelijk.

Verzendkosten

€ 6,75

€ 39,50
Prijs per 60 ml flacon
Aantal: 
Bestellen
 

Standaard wordt de LDN therapie gestart met de druppels (0,25 mg per druppel), maar bij sommige patiënten is deze start dosering al te hoog. Daarnaast smaken de standaard druppels zeer bitter. De suikervrije siroop die we hebben ontwikkeld smaakt aanzienlijk beter dan de druppels en met de siroop heeft u nu de mogelijkheid om aanzienlijk lager in dosering te starten.

Bijwerkingen:

Bij het starten van het gebruik kunnen slaapproblemen (slapeloosheid, verstoorde slaap wat gepaard kan gaan met levendige, bizarre dromen), misselijkheid, een katergevoel, hoofdpijn voorkomen. En vooral vrouwen kunnen emotioneler worden. Meestal is dit na één week over, zo niet dan neem contact op met uw arts/behandelaar of de apotheek.

 

Interactie met andere medicijnen:

Combinatie met alcohol en morfine-achtige pijnstillers wordt sterk ontraden. LDN stimuleert het immuunsysteem, waardoor de combinatie met immuunsysteem onderdrukkende middelen zoals interferonen, methotrexaat, azathioprine en steroïden wordt ontraden; echter i.h.a. zou de combinatie met max. 10 mg prednison per dag mogelijk zijn. Raadpleeg in die gevallen of bij vragen of onduidelijkheden uw arts/ behandelaar en/of de apotheek.

 

Zwangerschap en Borstvoeding 

Over gebruik tijdens de zwangerschap bij de mens is onvoldoende bekend. In dierproeven is Naltrexone schadelijk gebleken (zwangerschapscategorie B3). Het is ook onbekend of Naltrexone overgaat in moe-dermelk. Overleg met uw arts/behandelaar indien u borstvoeding geeft en Naltrexone wil gaan gebruiken. 

De siroop is een jaar houdbaar bij kamertemperatuur

Inhoud: 60 ml

Samenstelling: 1 mg/ml Naltrexon HCl 
Verder bevat de siroop:  Acidum ascorbicum, saccharinum natricum, methylparabeni, prpoyleen glycol, sorbitolum non- cristallisabile, aqua apyrogeen.

Flesje wordt geleverd met een 1 ml spuitje.

Lees ook bijsluiter


LDN ook effectief bij long-covid?

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.