Categorieën

Exendo supplementen / Magnesium-Acetyltaurinaat + Vit. B6 – 60 caps

Magnesium-Acetyltaurinaat + Vit. B6 – 60 caps

Magnesium-Acetyltaurinaat + Vit. B6 – 60 caps
Magnesium-Acetyltaurinaat + Vit. B6 – 60 caps
0 Review | Review toevoegen
Het enige voedingssupplement met 600 mg/caps van het gepatenteerde ATA-Mg® Magnesium voor optimale opname in de hersenen.

Verzendkosten

€ 6,75

€ 39,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Samenstelling
Magnesium-Acetyltaurinaat + vit. B6 bevat per 2 capsules:
Ingrediënten Gewicht RI*
N-Magnesium-Acetyltaurinaat (ATA-Mg®) 1.200 mg (= 80 mg magnesium) 21%
Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat, P5P) 0,67 mg (= 1 mg Pyridoxaal-5-fosfaat, P5P) 50%
RI*: Referentie-inname    
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (36 g netto totaalgewicht, 600 mg/capsule). Capsule: microkristallijne cellulose
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Magnesium-Acetyltaurinaat + vit. B6 is een samenstelling van Exendo® Epigenomics
Werking
Wetgeving
Het enige voedingssupplement met 600 mg/caps van het gepatenteerde ATA-Mg® Magnesium voor optimale opname in de hersenen.
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Magnesium-Acetyltaurinaat + vit. B6 uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 2 capsules per dag of volgens voorschrift. De maximale dagdosering is 8 capsules. De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 4 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing

Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op  geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.