Categorieën

Exendo supplementen / Resveratrol 100 – 60 caps

Resveratrol 100 – 60 caps
Resveratrol 100 – 60 caps
0 Reviews | Review toevoegen

Resveratrol is een polyfenol behorende tot de flavonoïden. De hoogste concentratie resveratrol treft men aan in de schil van blauwe druiven. Resveratrol is een antioxidant die de gezondheid van hart e

Verzendkosten

€ 6,75 

€ 19,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Samenstelling
Resveratrol 100 bevat per capsule:
Ingrediënten Gewicht Extract
Trans-resveratrol bevat 98% natuurlijke trans-resveratrol van de plant Polygonum cuspidatum (Japanse  duizendknoop) 100 mg 100 mg
(98%)
     
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. 

Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van (bio)piperine, een stof waarvan verkeerdelijk wordt beweerd dat het de opname of de efficiëntie van resveratrol zou verhogen. De natuurlijke opname van resveratrol (zonder piperine) in de bloedbaan (serum) bedraagt 75%. Uit een dubbelblind en placebo gecontroleerd onderzoek bij mensen blijkt dat er geen verschil is in de serumconcentratie en de biologische beschikbaarheid van resveratrol met of zonder piperine (dosering: 250 mg trans-resveratrol met of zonder 20 mg piperine) *.

* ref: Wightman E.L. et al. 2014. Effects of resveratrol alone or in combination with piperine on cerebral blood flow parameters and cognitive performance in human subjects: a randomised, double-blind, placebo-controlled, cross-over investigation. British Journal of Nutrition.

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (12 g netto totaalgewicht, 200 mg/capsule). Vulling: rijstmeel. Capsule: microkristallijne cellulose
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Resveratrol 100 is een samenstelling van Exendo® Epigenomics.
Werking
Wetgeving
Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Resveratrol 100 uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 1 à 2 capsules per dag of volgens voorschrift (de maximale dagdosering is 2 capsules). De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet toedienen aan kinderen tot 12 jaar. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.