Categorieën

Magistrale Transdermale toediening / Melatonine transdermale crème 1 mg/g - 30 g

Melatonine transdermale crème 1 mg/g - 30 g

Melatonine transdermale crème  1 mg/g - 30 g
Melatonine transdermale crème 1 mg/g - 30 g
0 Review | Review toevoegen
Melatonine crème 1 mg/g, inhoud: 30 g Wist u dat melatonine ook op de huidveroudering en algemene veroudering van grote invloed is?

Verzendkosten

€ 5,50

€ 41,32
€ 36,32
Aantal: 
Bestellen
 
Melatonine werkt tegen vrije radicalen. Vrije radicalen ontstaan door (zon)licht, roken, voedsel, weersomstandigheden en kunnen cellen vernietigen en/of blijvend beschadigen. Rimpels zijn ook een duidelijk gevolg van de afbraak van collageen in de huid als gevolg van de werking van vrije radicalen. Vrije radicalen worden meer overdag geproduceerd, dan 's nachts. Wanneer het donker is,  produceert de pijnappelklier melatonine en worden de vrije radicalen onschadelijk gemaakt. Hoe meer melatonine er door het lichaam circuleert, hoe krachtiger de werking op vrije radicalen. Daarnaast is melatonine ook een krachtig anti-oxidant met een gunstige werking op de huidveroudering.

De unieke samenstelling van deze liposomale crème zorgt ervoor dat de melatonine zeer diep de huid doordringt voor een optimale en langdurige werking. Bij een gewone crème blijft het slechts werkzaam aan het oppervlakte van de huid.

Dosering: 1 vingerkootje crème komt ongeveer overeen met 1 g en bevat 1 mg melatonine. Dit is genoeg om 's avonds over uw gezicht te smeren.

Samenstelling: melatonine 1 mg/g, propyleenglycol 0,1g/g, Aqua purificata, isopropyl Myristate, Glyceryl strearate, PEG-40 Stearate, Stearic Acid, Isopropyl Palmitate, Lecithin, Simethicone, Urea, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Potassium  Sorbate, Benzoic Acid, BHT (Butylated Hydroxytoluene), Disodium EDTA, Sorbic Acid, Carbomer, Hydrochloric Acid.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.