Categorieën

Content pagina's / Header / Rechtsgeldige-DNA-testen

Rechtsgeldige DNA testen

U heeft ook de mogelijkheid om een rechtsgeldige DNA test uit te laten voeren. Bij een rechtsgeldige test gelden er strikte regels voor het afnemen van een monster. Bespreek dit eerst altijd van te voren met uw jurisch adviseur of advocaat.

Als u hier voor een rechtsgeldge test, ontvangt u van ons formulieren waarop 3 personen moeten tekenen, namelijk de persoon waarvan het monster wordt afgenomen, degene die het monster neemt en een getuige. De getuige moet een arts of advocaat zijn. Iedere persoon waar een monster wordt afgenomen, moet een recente pasfoto meeleveren en de getuige moet op iedere pasfoto aan de achterkant schrijven: "Ik bevestig dat deze foto een werkelijke gelijkenis is van (naam van degene waarvan monster wordt genomen)". Van kinderen onder de 16 jaar mogen enkel monsters worden genomen, als dit vergezeld gaat met een handtekening van een volwassene met ouderlijke verantwoordelijkheid. Naast een pasfoto moet van een ieder waarvan monster worden afgenomen een kopie van een identitietsbewijs worden meegestuurd (paspoort of ID kaart).
Degene die de monsters afneemt (mag ook de getuige zijn) zorgt ervoor dat de envelopen verzegeld worden met een tamper evident zegel (meegeleverd) en zowel degene die het monster heeft genomen als degene van wie het monster is, tekenen op de zegel.DNA testenMeld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.