Categorieën

LDN / LDN-capsules op maat: 1,0 - 4,0 mg, 90 stuks

LDN-capsules op maat: 1,0 - 4,0 mg, 90 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

De 'op maat' sterktes moeten wij nog maken en dat kan een week in beslag nemen. Doordat we ze op maat moeten maken, zijn ze iets duurder dan onze standaard LDN capsules. Voor de LDN hebben wij i


Verzendkosten

€ 6,75 

€ 51,44
Prijs per 90 caps

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

De LDN-capsules zijn er vanaf  1,0 - 4,5 mg (dus: op maat verkrijgbaar); als vulstof wordt Avicel gebruikt, welke een inerte vulstof is. De max. dosering is 4,5 mg, omdat men anders teveel last van bijwerkingen kan krijgen. 

 

Bijwerkingen:

Bij het starten van het gebruik kunnen slaapproblemen (slapeloosheid, verstoorde slaap wat gepaard kan gaan met levendige, bizarre dromen), misselijkheid, een katergevoel, hoofdpijn voorkomen. En vooral vrouwen kunnen emotioneler worden. Meestal is dit na één week over, zo niet dan neem contact op met uw arts/behandelaar of de apotheek.

 

Interactie met andere medicijnen:

Combinatie met alcohol en morfine-achtige pijnstillers wordt sterk ontraden. LDN stimuleert het immuunsysteem, waardoor de combinatie met immuunsysteem onderdrukkende middelen zoals interferonen, methotrexaat, azathioprine en steroïden wordt ontraden; echter i.h.a. zou de combinatie met max. 10 mg prednison per dag mogelijk zijn. Raadpleeg in die gevallen of bij vragen of onduidelijkheden uw arts/ behandelaar en/of de apotheek.

 

Zwangerschap en Borstvoeding 

Over gebruik tijdens de zwangerschap bij de mens is onvoldoende bekend. In dierproeven is Naltrexone schadelijk gebleken (zwangerschapscategorie B3). Het is ook onbekend of Naltrexone overgaat in moe-dermelk. Overleg met uw arts/behandelaar indien u borstvoeding geeft en Naltrexone wil gaan gebruiken. 

  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.