Categorieën

DNA testen / Ben ik de vader? / Vaderschap DNA test

Vaderschap DNA test
Vaderschap DNA test
0 Reviews | Review toevoegen

De vaderschapstest kan u gerust stellen en uitsluitsel geven op die ene belangrijke vraag: ben ik de vader? De test is eenvoudig zelf uit te voeren en geeft u minimaal 99,99% zekerheid.

€ 180,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Vaderschap DNA test

Een DNA-test vaderschap heeft twee mogelijke resultaten:

  • Uitsluiting- de vermeende vader is niet  de biologische vader van het kind. Dit resultaat wordt aangegeven door een 0% waarschijnlijkheid van vaderschap. 
  • Niet uitsluiten- de vermeende vader is niet uitgesloten als de biologische vader van het kind. Dit resultaat wordt aangegeven met een waarschijnlijkheid van vaderschap van 99,9% of hoger. Dit betekent dat vaderschap praktisch gesproken is bewezen met een waarschijnlijkheid van groter dan 99,99%. In het geval van een vader/kind test is de waarschijnlijkheid iets kleiner dan in het geval van een vader/moeder/kind test.

De testresultaten zijn enkel slechts beschikbaar voor privé en persoonlijke doeleinden. De resultaten mogen niet zondermeer worden meegenomen in een rechtszaak. 


Indien nodig, kunt u een vaderschapstest uit laten voeren zonder de moeder. Dit staat bekend als een moederloos vaderschapstest.  Een moederloos test vereist bijkomende testen en statistische analyse, maar we bieden deze diensten zonder extra kosten.

Naast de standaard test (waarbij 3 mond swab monsters worden genomen en geanalyseerd), kunt u ook kiezen om nog een extra monster te nemen van een andere persoon (extra kinderen of vermeende vaders). De prijzen bij die optie komen bovenop de standaardprijs. 
De standaard test wordt uitgevoerd op 16 genetische markers. Wij kunnen deze test ook aanbieden op 20 of 25 genetische markers. Hoe hoger het aantal genetische markers, hoe groter de betrouwbaarheid van het test resultaat.

 

De test wordt normaal uitgevoerd met een monster uit uw wangslijmvlies. Geteste partijen
1 kind, 1 vermeende vader, 1 moeder (indien beschikbaar; zonder extra kosten!)
Garantie:
99,99% en hoger
Resultaat:
Binnen 5 werkdagen na ontvangst monster door het laboratorium

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.